Subscribe via RSS Feed
$1.99/mo Web Hosting

Itinerario de Paz Sin Fronteras

[ 0 ] 20 septiembre 2009 |

Juanes & Miguel Bosé at Paz sin Fronteras concert

Itinerario de Paz Sin Fronteras:

2:00 – 2:30pm (30 minutes) Olga Tañon
2:35 – 2:45pm (10 minutes) X Alfonso
2:50 – 3:02pm (12 minutes) Danny Rivera
3:07 – 3:17pm (10 minutes) Juan Fernando Velasco
3:22 – 3:32pm (10 minutes) Amaury Perez
3:37 – 3:49pm (12 minutes) Victor Manuel
3:54 – 4:19pm (25 minutes) Miguel Bose
4:24 – 4:34pm (10 minutes) Jovanotti
4:39 – 4:49pm (10 minutes) Cucu Diamantes & Yerba Buena
4:54 – 5:29pm (35 minutes) Juanes
5:34 – 5:49pm (15 minutes) Silvio Rodriguez
5:54 – 6:06pm (12 minutes) Luis Eduardo Aute
6:11 – 6:21pm (10 minutes) Carlos Varela
6:26 – 6:36pm (10 minutes) Orishas
6:41 – 7:11pm (30 minutes) Los Van Van

Category: General

About GoOkie: View author profile.

Leave a Reply




If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.

*